Okeiiiii hva skjer med henda mine her….

God morgen og god ny uke alle fine ❤ Dette er ikke bilder av meg fra i dag om noen skulle lure. I dag er jeg helt usminket, har jeg håret tullet i en skeiv dott, jeg har på meg en shorts med elefanter og en Calvin Klein bh. Og Fitbit, seff. Jeg må jo telle alle de få skritta jeg faktisk kommer til å gå i dag. Planen er å sitte inne og skrive bachelor. Jeg vil grine. Det er altfor fint vær til å sitte inne og skrive all day long, så jeg håper på at kanskje lunsjen og mange andre pauser kommer til å skje ute. Det er jo sykt trist å bare sitte inne når sola skriker utenfra! Jeg var nettopp ute og hentet posten, og jeg mener det. Jeg tror jeg er i syden, Norge leverer om dagen. Det blir nok piknik til lunsj ute i dag, jeg nekter noe annet. Satser på at denne dagen blir like fin som jeg tror uka blir. Det er så mye jeg ser frem til denne uka.

I morgen har jeg min siste vanlige skoledag før eksamen! Vi skal ha oppsummering, noe jeg egentlig gruer meg litt til, men det skal bli digg og endelig bli ferdig med dette semesteret her. Jeg lengter så etter sommer og friiiiii. Etter skolen skal jeg på jobb, som er den eneste vakten jeg har denne uka. Hvor digg! Når morgendagen er ferdig kan jeg bare glede meg til resten av uka. Onsdagen blir også skrivedag, jeg håper jeg får skrevet en del både i dag og til onsdag. Selvom jeg ikke liker det lever jeg hardt for skippertaket. Jeg anbefaler ingen å drøye med bacheloren til de to siste ukene før innlevering. Det er bare stress, jeg lover. Har ikke blitt noe grining enda, så satser på at det forblir slik.

Trenger jeg egentlig si noe om torsdagen??? Det er 17. mai og jeg regner med at de fleste gleder seg til det, right? Jeg gleder meg i alle fall som en liten unge. Bunad, grillmat, familie, gode venner, tog, flagg, farger, ja du vet. Martin og jeg skal til søskenbarna mine med en hel gjeng av vennene våre. Det kommer til å bli så kos. Og mer kos skal det bli. Martin og jeg reiser på hytta til fredagen og blir der til tirsdagen tror jeg. Vi skal kose oss, men må også skrive ferdig bacheloren. Tyvärr! Det skal bli så fantastisk å endelig levere den oppgaven neste fredag.

Dette var min kommende uke oppsummert en mandags formiddag. Jeg håper dere får en super uke, skal dere gjøre noe gøy?