Innlegg i samarbeid med Bjørklund

Jeg har vært så heldig å få tilsendt noe girly stuff fra Bjørklund sin Frost kolleksjon, en kolleksjon jeg har siklet på i lang tid. De har så mye fint! Det er en smykkelinje i stål bestående av enkle rene flater inspirert av det nordiske klimaet. Bare se så vakre disse armbåndene over er! Min jentehjerne vil skrike litt av synet. De er så enkle, men samtidig gjør de så mye med en look. Jeg har allerede brukt de til ulike antrekk, og jeg elsker de alle sammen!

Forever together – dette smykket er nydelig

På nettsiden til Bjørklund kan du finne masse ulikt av dyrebare skatter, blant annet disse produktene fra Frost. I tillegg til at dette er tilbehør du ikke bør misse, er heller ikke prisen så aller verst. Smykkene er ikke veldig dyre, og jeg må si at du får mye for pengene.