HØSTFERIE

Om 4 dager er det høstferie og Martin og jeg får endelig tid til en liten tur på hytta. Henrik, Sofie, mamma, pappa, Camara og Selma skal også være der og det kommer til å bli veldig koselig. Det blir deilig å koble litt ut noen dager med frisk luft og fjellturer, før vi må ta fatt på studier og oppgaver igjen.

KYPROS

Nå er det kun 18 dager til jeg reiser en uke til Kypros med Martin, Henrik, Sofie, mormor og morfar. Jeg gleder meg til å få litt mer sol og varme på kropp og sinn før jeg ønsker høsten og kulden helt velkommen.  Er det noe jeg setter pris på, er det å reise! Spesielt med andre, så dette ser jeg veldig frem til.

LONDON

Jeg har alltid ønsket å se London på vinterstid. Jeg har vært i London en del ganger og jeg er helt forelsket i den byen. Det ser virkelig koselig ut å traske rundt i Englands pyntede gater i juletiden. Heldige meg får endelig oppleve favorittbyen igjen om 83 dager. Denne turen er med Andrea, Martin og meg og planen er å kun kose oss og nyte at vi endelig har fått ferie! Andrea har i tillegg bursdag i løpet av dagene vi er der, så hun skal så klart bli feiret på best mulig vis.

JULAFTEN

Om 89 dager er det julaften. Jeg gleder meg som en liten unge til å pynte huset fullt av juledekorasjoner, og jeg tror Martin og jeg tenker å pynte like etter bursdagen hans (10. november). Det er så koselig å se hus som er pyntet til jul med rødt, grønt og masse lys. Adventstiden må være den koseligste høytiden jeg vet om. Peis, pledd, kakao, julekalender, julesanger, bjeller, lys, familie, kos og glede. Julaften i år skal jeg feire med Martin, for første gang. Jeg tror vi skal være hos mamma og pappa til middagen og åpne pakker hos svigers. Det blir så bra!

Har du noe du gleder deg til om dagen?