Da jeg våknet i dag tidlig så jeg snøen falle pent ned fra himmelen. Jeg ble så glad da jeg innså at snøen hadde holdt seg fra i går og fortsatte å sette hvitt preg på gatene. Hvite gater, hvite trær og hvite omgivelser gjør meg virkelig glad når desember nærmer seg med stormskritt.

I dag skulle jeg starte dagen med noe jeg ikke er særlig glad i. Nemlig ta buss og vaksine alene. Jeg skjønner ikke hvorfor, men jeg syns det er ekstremt ubehagelig å ta buss alene, men jeg skulle utfordre megselv og gjorde det i dag. Jeg gikk til busstoppet og heldigvis sto det en søt jente der som hjalp meg å sette meg på riktig buss, haha! Jeg skulle ta bussen til vaksinasjonskontoret, og de som kjenner meg vet hvor redd jeg er for å dra til legen og slike ting. Jeg dro alene og naila det. Jeg tok til og med stivkrampesprøyten i samme sleng, helt spontant. Det må jeg si, jeg imponerte meg selv der gitt.

Da jeg kom hjem igjen kom nydelige Desirée. Vi skrev ferdig en disseksjonsrapport som senest skal leveres i morgen. Det er deilig å vite allerede nå at den er ferdig og levert! Godt å være på forskudd med den.

Nå har jeg nettopp våknet fra en powernap etterfulgt av en varm dusj og en tur innom sminken. Dette har vært en ganske produktiv dag sålangt, og jeg gleder meg til i kveld. Svigerfar har bursdag, så jeg skal snart dit for å feire han! Jeg gleder meg til å gi han en stor bursdagsklem. Ellers skal så klart Farmen gå på skjermen senere og jeg er spent på å se hvem som blir førstekjempe i dag. Jeg håper dere også har hatt en fin lillelørdag så langt!