I går kom dagen da jeg skulle hjem igjen fra Bøensæter. De fire siste dagene har bydd på mye lærdom og litt kos. Bøensæter ligger i Aremark, og det er der Farmen ble spilt inn i 2008 så nå fikk jeg endelig en liten smakebit på hvordan Farmen kan føles som. Hedda som bor der lagde nydelig mat til oss hver eneste dag og stedet var som tatt ut fra en film. Det var så idyllisk og vakkert at jeg nesten dånet litt.

Vi fikk kose med dyrene, kjærevene så koselig. Dagene besto for det meste av forelesning, men vi fikk også bittelitt tid til bading, prating og kortspill.

Maten vi fikk servert var basert på produkter som Hedda hadde dyrket og funnet selv, aka mye sunnere og annerledes enn det vi var vandt til fra før. MEN det var veldig godt, så var gøy å oppleve det også. Vi fisket, og fikk gjedder, abbor og mort haha! Dette er jenta som har lært seg navn og utseende på tre nye fisker.

Nå er jeg hjemme igjen og er klar for å ta til meg enda mer lærdom i leseperioden frem mot eksamen. Om to uker har jeg sommerferie, og jeg gleder meeeeeeg! Vil også anbefale alle å reise på tur ut i det fri for å kjenne at man lever. Ha en super helg alle – jeg skal nyte gode varme dusjer (det er utrolig hvor mye man setter pris på det etter fire dager uten), myk og god seng ved siden av min kjære og muligheten til å chille i sofaen – mellom lesingen så klart