Som mange sikkert vet har jeg omtrent bodd i ulike strikkagensere denne vinteren. Det er virkelig mitt favorittplagg når det er kaldt. Bare tenk dere en god og varm genser som er myk som en bamse, og i tillegg er utseende helt utrolig. Strikkagensere kommer i alle mulige mønster, farger og fasonger, og jeg blir virkelig imponert over hvor flinke folk kan være til å strikke. Tre av mine store inspirasjonskilder når det kommer til strikking og håndarbeidet er mamma, mormor og bestemor. De har alle strikket mange ting til meg, blant annet gensere. Det er noe jeg er fryktelig stolt av og jeg setter stor pris på at de vil glede meg på den måten!

Denne genseren heter Sjona by DROPS design, og er så myk at jeg kunne sovet med den. Denne har mamma strikket til meg, og dere kan finne oppskriften her!

 

 

Den hvite og rosa genseren og den hvite med blomster har flinke bestemor strikket til meg. ALTSÅ hvor fine er ikke disse?? Disse genserne fant bestemor fra loftet denne vinteren, og dere kan jo tenke dere hvor glad Andrea-blomsterpiken ble da hun prøvde disse! Selv syns jeg faktisk at jeg ble superdupersøt i disse og jeg vil ha de på meg hver eneste dag, hehe.

Disse genserne er vel kanskje de genserne som de fleste har hørt om, med tanke på at de har vært ganske populære nå. Det er etterligninger av Gannigenserne, hvor den hvite er Kristianes bølgegenser og den røde er Kristianes fingenser. Disse har også flinke mamma laget! Jeg gleder meg til jeg en dag klarer å lage slike gensere med hull. Øvelse gjør mester, right?

 

Den lilla genseren er denne genseren jeg har vist dere før, min første selvstrikkede genser! Den gule genseren er Tonegenseren som jeg også har strikket selv. Flere bilder av den kan dere se her.

Dette var noen av mine vinterfavoritter, og som dere ser har jeg allerede en del gensere i lageret mitt. MEN man kan vel aldri få nok av det? Jeg er stolt når jeg går med disse genserne, fordi jeg vet hvor mye jobb, tid og kjærlighet det er lagt i arbeidet. Det er virkelig noe eget med å bære hjemmestrikk, det syns i alle fall jeg. Nå skal jeg dekke bordet og gjøre i stand til bakt potet og fredagsdate med min kjære 💞 Jeg ønsker dere alle en nydelig helg, så snakkes vi snart igjen!