Nå er siste påskedagen her, og jeg må si jeg ikke er helt klar for skole igjen i morgen. Jeg er (som veldig mange andre) mest glad i ferie, hehe! Denne ferien har vært helt topp og jeg har omtrent ikke hatt stumpen på sofaen. Jodaaa.

Palmesøndag reiste Martin og jeg på overraskelsesbesøk til den nye hytta til svigermor og svigerfar. Jeg solgte burgere til 15, hoppa i dusjen og så var turen i gang. Det gikk ikke lange stunden før første stopp; Martin måtte på sin berømte tissepause. Dagdrømmingen om Espaboller startet tidlig, så det var ikke noen tvil om hvor neste stopp ble! 5 gule påskeboller og 5 gule hveteboller ble godt tatt imot av magene våre før hytta sto for tur. Da vi nærmet oss hytta måtte vi ringe en kjent Fjell(e)mann for veibeskrivelse. Pappa forklarte veien til minste detalj. Svigers ble kjempeglade da de så oss, og jeg skal si det smakte godt med pizza og sofakos den kvelden!

Martin og jeg måtte dessverre bruke en del tid på å jobbe med hver vår bachelor de dagene vi var på hytta. Det ble derfor litt frustrasjon, men ingen tårer (denne gangen). Selvom vi skrev til krampa tok oss (næt), fikk vi tid til en dag i bakken også. Er det en slalåmbakke jeg elsker så er det Skeikampen! Jeg har i barndommen hatt campingvogn på Skei og senere fikk vi hytte et kvarter unna, så hva passet vel bedre enn at svigerfamilien min nå fikk hytte på Skeikampen?? Helt prima spør du meg.

Nå som både familien Dahlstrøm og foreldrene Fjelle var på hytta utnyttet vi det og samlet hele gjengen på middag den ene kvelden på hytta hos mamma og pappa. Der fikk vi mammas kyllingform som er en «tradisjon» på hytta. NAM! Sofakos, grilling og frisk fjelluft var stikkordene for resten av tiden frem til torsdag morgen.

Bare se så sprek hytta er!! Jeg gleder meg allerede til å komme tilbake. Hyttelivet er helt herlig.

På skjærtorsdag vendte turen hjemover. Andrea, Martin og jeg pakket sammen tingene våre, spiste frokost og hadde en deilig tur hjemover med Espaboller (igjen) og McDonaldsmat (igjen), haha! Grunnen til at vi dro hjem var fordi jeg skulle selge burgere til sultne påskeharer.

Det har vært en deilig påske med fantastisk vær både på hytta og hjemme! Hvor heldige kan man være. Jeg håper dere alle har kost dere i påsken, og jeg ønsker dere en fin ny uke 🐣💛