// inneholder sponset produkt

I dag tok jeg meg en studiedag, slik at jeg kan komme litt ajour med notater og oppgaver som skal gjøres før eksamen. Det er mandag og jeg bestemte meg med en gang jeg sto opp for at jeg ville starte uken og dagen med en deilig frokost. Jeg dro til butikken og kjøpte bacon, slik at jeg kunne lage egg og bacon frokost til både meg og Martin. Gjett om jeg er glad for det nå når jeg sitter her med sprekkfull mage. Nam nam!

 

For en stund tilbake fikk jeg denne fine saken fra Coolstuff. Jeg har gledet meg til å endelig prøve den, og det gjorde jeg i dag. For det første er jo designet utrolig nydelig, bare se på den søte lille grisen♥♥♥

Det eneste du trenger å gjøre er å legge baconet ved siden av hverandre, sette på lokket og varme det i mikroovnen i fire minutter. Hvor lett er ikke det?? Du slipper mye styr og fettsprut fra stekepanna og blir spart for mye tid og krefter. Baconet blir veldig sprøtt og godt, jeg vet i alle fall hvordan jeg skal lage bacon herfra. Du kan kjøpe Piggy Wiggy Microbacon her, noe jeg virkelig vil anbefale!