8. juli var dagen jeg endelig skulle gifte meg med min Martin. Den dagen hadde vi ventet lenge på og vi er så fornøyde med resultatet. Jeg skulle bruke drømmekjolen som Sylvia hadde sydd til meg og jeg var så spent. Jeg håpet Martin skulle like kjolen like godt som meg, og det virket det virkelig som han gjorde.

Eline, min forlover og jeg hadde vært i ulike brudesalonger og tittet før jeg bestemte meg for hvordan kjole jeg ville ha. Jeg fant ingen kjoler som ropte på meg, så valget ble enkelt; jeg ville skreddersy kjolen slik at den ble akkurat slik jeg ønsket. Jeg dro til Glam Room i Moss hvor jeg møtte Sylvia som hjalp meg med valg av kjolen. Jeg viste henne bilder av hva jeg kunne tenke meg og sammen satt vi sammen min dyre skatt. Jeg håper jeg passer den for alltid og kan ha den på meg hver eneste bryllupsdag, haha! Neida, joda.

De lager ikke bare brudekjoler på Glam Room, de syr også dresser og selskapskjoler. Min mor fikk sin kjole sydd derfra og Martin og svigerfar fikk sin dress sydd derfra slik at vi ble fine til den store dagen. Hvis du vil ha noe som ingen andre har eller finner et bilde av DEN kjolen som du vil ha, men som ikke fåes kjøpt, anbefaler jeg deg virkelig å snakke med Sylvia. Jeg kan garantere at du blir fornøyd. Det ble i alle fall jeg ♥